22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

videolojërat

Rreziku për fëmijë nga videolojërat

Edhe pse koha para ekranit mund të ketë përfitime të rëndësishme si edukimi dhe rritja e socializimit, prindërit duhet të jenë të vetëdijshëm për...

Latest news

- Advertisement -spot_img