21/04/2024

Ujësjellësi i Prishtinës vazhdon furnizimin me ujë të pijshëm përmes autoboteve

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se po vazhdon furnizimi me ujë të pijshëm përmes autobotëve, në Kishnicë, Hajvali, Graçanicë, Llapnaselë, Preoc, Veternik, Qendrën e Paraburgimit në Hajvali, Mati 1, rrugën” B dhe” C”, si dhe në rrugën Holgen Pedersen.

“Ju njoftojmë me masat që jemi duke i ndërmarrë bazuar në rekomandimet e IKSHPK, zvoglimin e sasisë së ujit nga ky resurs me qëllim të trajtimit më të mire, përcjellja e vlerave të manganit, mirembajtja e fazave te trajtimit, kujdes i shtuar në procesin e trajtimit sipas procedurave stardardeve operative, Kujdes i shtuar në procesin e dezinfektimit, shpërlarja e rrjetit shpërndarës të gypave magjistral dhe segmenteve të vogla, qytetarëve në zonat e prekura nën përcjellje të vazhdueshme po iu sigurohet uji higjienik”, thuhet në njoftimin e ujësjellësit të kryeqytetit.

Tutje bëhet e ditur se gjithçka është duke u monituruar dhe se nuk ka vend për shqetësim, transmeton Klankosova.tv.

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...