15/06/2024

Xhaferi për ndodhitë në BDI: Secili duhet të shikojë në pasqyrë dhe të kujtohet se ku e ka vendin

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi në intervistën për MIA-n për gjendjen në partinë e tij amë BDI dhe akuzat për korrupsion, si dhe ndaj tij personalisht nga disa anëtarë të partisë së tij, thotë se secili duhet “të shikojë në pasqyrë dhe të kujtohet se ku e ka vendin”. Nëse dikush ka problem duhet të jetë korrekt dhe ta thotë, thotë ai, “sepse nuk ka kolektivë të korruptuar”.

“Secili nga ne duhet të shihet në pasqyrë dhe të kujtohet se ku e ka vendin për të ditur se çfarë më pas. Unë personalisht për veten mund të them se jam i qetë rreth kësaj. Në fakt, institucioni përkatës ka zbatuar një program të duhur vjetor në të cilin jam përfshirë në të gjitha procedurat, që do të thotë se jam njoftuar se jam pjesë e Programit për verifikimin e asaj që kam paraqitur në listën anketuese, ka përfunduar ajo procedurë. Pra, të gjithë duhet të shikojnë veten para pasqyrës dhe kjo pastaj përbën mozaikun. Dhe kushdo që ka probleme në vete duhet të jetë korrekt dhe të paktën t’i thuhet liderit dhe të gjejë një mënyrë për t’u çliruar nga ai perceptim dhe subjekt, sepse nuk ka subjekte të korruptuara, tani kolektive”, thotë Xhaferi.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...