18/06/2024

Xhamia e Geteburgut në Suedi vizitohet nga një delegacion i kishës katolike

të fundit...

- Advertisement -spot_img

” Shuaje urrejtjen” është motoja e vizitës në një nga xhamitë më të mëdha në Suedi.

Një delegacion i kishës katolike në Suedi sot pas namazit të xhumasë ka vizituar xhaminë e Geteburgut në të cilën frekuentojnë nacionalitete të shumta ndër ta edhe shqiptarët.

“Jam këtu te xhamia sepse dua të tregoj solidaritetin me motrat dhe vëllezërit e mi muslimanë dhe gjithashtu dua të dënoj djegien e Kuranit” tha prifti Anders Hasselgren njëri nga përfaqësuesit e kishës katolike në Suedi.

Murtez Xhaferi mirepret këtë vizitë duke e cilësuar si dicka shumë të mire.

Djegia e Kuranit në Suedi ka prekur ndjenjat e muslimanëve në botë është arsyeja e kësaj vizite nga kisha katolike./RTI

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...