23/07/2024

Zgjedhjet në Serbi: Shqiptarët garojnë të ndarë, me dy lista

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Sot në Serbi do të mbahen dy palë zgjedhjesh të jashtëzakonshme, lokale dhe parlamentare.

Të drejtë vote kanë edhe shqiptarët nga Lugina e Preshevës.

Por, gara e liderëve politik shqiptarë atje do të jetë e ndarë.

Ata do të garojnë me dy lista.

“Beteja politike e shqiptarëve vazhdon – Shaip Kamberi” udhëhiqet nga Shaip Kamberi, ndërsa “Alternativa Demokratike Shqiptare-Lugina e Bashkuar”, nga Shqipërim Arifi.

Të drejtë vote në Serbi, kanë mbi 6.5 milionë qytetarë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...