17/06/2024

Çrregullimet në të folur

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Fjala vjen nga nxjerrja e ajrit, me anë të së cilit dridhjet në grykë dhe në gojë modifikohen në bazë të tingullit. Çrregullimi i të folurit përfshin problemet e lidhura me formimin e fjalës dhe nxjerrjen e saj.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...