21/04/2024

2023, viti i trishtimit dhe dhimbjes për Palestinën

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Viti 2023, sipas Ibrahim Melhem, zëdhënës i qeverisë palestineze, është shënuar nga trishtimi dhe dhimbja.

Ai e përshkruan atë si një vit të gjenocidit, spastrimit etnik dhe heshtjes ndërkombëtare përballë viktimave, duke përfshirë fëmijët, gratë dhe të moshuarit, të cilët pësuan zhvendosje, uri dhe dhimbje.

Melhem thekson se linja e shpëtimit e 2.4 milionë palestinezëve në Gaza u ndërpre në vitin 2023.

Pavarësisht mosndëshkimit të autorëve, ai pohon se shpresa mbetet një mjet i fuqishëm që palestinezët të ngrihen sërish. /mesazhi

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...