17/07/2024

Burri 90-vjeçar merr diplomën e shkollës së mesme në Michigan

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Një burrë nga Michigani, i cili la shkollën për të luftuar në Luftën Koreane, më në fund mori diplomën e shkollës së mesme në moshën 90-vjeçare.

Shkollat ​​Publike Portage thanë në një njoftim se Bob Bonhomme iu dha një diplomë nderi e shkollës së mesme Portage Central, ku ai ndoqi mësimet përpara se t’i bashkohej ushtrisë në vitin 1951.

Bonhomme tha se kishte menduar shpesh të kthehej në shkollë, por me kalimin e viteve vëmendja e tij u përqendrua në karrierën 40-vjeçare në një fabrikë letre dhe në rritjen e katër fëmijëve të tij.

 

 

“Jeta thjesht pengohej gjithmonë”, tha Bonhomme.

“Ne jemi të nderuar t’i japim Bobit diplomën e tij, diçka që ai sakrifikoi vite më parë për t’i shërbyer familjes dhe vendit të tij”, tha Mark Bielang nga Portage.

“Faleminderit për shërbimin tuaj ndaj vendit tonë”, shtoi ai.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...