13/04/2024

Ali Sefaj: Zalloganat e Jugosllavisë po iu thojnë besimtarëve shkoni në Arabi

të fundit...

- Advertisement -spot_img
“Zalloganat e Jugosllavisë po iu thojnë besimtarëve shkoni në Arabi. Larg na bjen me shku ne në Arabi, ma lehtë ju bjen juve me shku në Serbi.
Edhe ashtu të njejtat bindje dhe vlera me shkijet i ndani” ka shkruar sefaj ne facebook./rti
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...