22/06/2024

Aliu: Kanë përfunduar mbi 70 për qind e punimeve në ndërtimin e Austostradës së Gjilanit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministri i Mjedisit, Planifikimt Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar se kanë përfunduar mbi 70 për qind e punimeve në ndërtimin e Austostradës së Gjilanit.

Këtë njoftim ai e ka bërë të premten në llogarinë e tij në Facebook, ku ka thënë se kjo autostradë shumë shpejt do të bëhet realitet për ta gëzuar të gjithë qytetarët.

“Të dashur qytetarë, tani kanë përfunduar përmbi 70% të punimeve për Ndërtimin e Autostradës së Gjilanit. Paralelisht, po zhvillohen punime në të 8 (LOT-et) e kontratave ekzistuese, ku po punohet maksimalisht për Finalizimin e Autostradës.

Autostrada e Gjilanit shumë shpejtë do të bëhet realitet, për ta gëzuar të gjithë qytetarët e vendit dhe të rajonit“, ka shkruar ministri Aliu. /Telegrafi/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...