28/05/2024

Bashkë me shkeljet, vazhdojnë edhe gjobitjet në trafik

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Me tre muaj ndalim vozitjeje, 300 euro gjobë dhe tre pikë negative është dënuar shoferi i cili kishte bërë tejkalim të shpejtësisë.

Sipas policisë, kundërvajtësi në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është 40 km/h është hasur duke vozitur me shpejtësinë 99 km/h.

Ndërkaq edhe një shofer tjetër është kapur duke vozitur mbi kufizimin e lejuar. Aj u dënua me ndalesë tre mujore për vozitje dhe 300 euro gjobë.

“Kundërvajtësi në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është dyzetë (40) km/h është hasur duke vozitur me shpejtësinë gjashtëdhjetë e tetë (68) km/h”.

Policia Rajonale e vendit apelon vozitësit që t’i respektojnë normat dhe ligjet e trafikut rrugor, po ashtu kërkon nga qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...