13/04/2024

Bislimi pret në takim Ambasadorin e Turqisë Sabri Tunç Angili

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, priti në takim e Ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Sabri Tunç Angılı.

Sipas një komunikate për medie të Qeverisë, në këtë takim, u bisedua për bashkëpunime bilaterale, mundësitë e të gjitha takimeve dhe bisedave mes dy gjuhëve.

“Republika e Kosovës vlerëson bashëpunimin me Turqinë. Fuqizimi i bashkëpunimit dhe partneritetit strategjik, çështje në fusha të shëndetit dhe energjisë në mes tjerash është objektivi i punës së përbashkët.

Gjatë bisedës, zëvendëskryeministri Bislimi e informoi ambasadorin edhe mbi procesin e dialogut dhe të kyçjes në këtë proces si palë konstruktive e aktive.

Zëvendëskryeministri Bislimi e falënderoi ambasadorin për takimin, bisedën e frytshme dhe bashkëpunimin e tyre”, thuhet në komunikatë.\Mesazhi.com\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...