29/05/2024

Destabilizimi i Ballkanit është plan i Rusisë, thotë Zelenksi

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Presidenti i Ukrainës, Volodymor Zelenskiy ka paralajmëruar destabilizim të situatës në Ballkan.

Sipas tij, ky është plan i Rusisë dhe bota demokratike duhet të ketë vëmendje të shtuar në këtë drejtim.

“Sot, të gjithë po diskutojnë për krizën në Lindjen e Mesme. Por, siç e kam thënë, shumë sinqerisht madje, ky nuk është problemi i djeshëm dhe as problem i pardjeshëm. Të gjithë e dinë për këtë konflikt të vazhdueshëm dhe luftë të vazhdueshme, por askush nuk dëshiron ta përfundojë atë.

Kini kujdes Ballkanin, më besoni, po marrim informacione. Rusia ka një plan të gjatë, Lindja e Mesme, pastaj të paktën do të jetë Ballkani, shtetet e botës nuk bëjnë asgjë tani, do të ketë një shpërthim të tillë përsëri” ka thënë Zelenskiy.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...