25/06/2024

Drejtoresha e SH.M.U në Pejë, Agime Lajqi një provokatore e LDK-së!

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Agime Lajqi, drejtoresha e SH.M.U “ASDRENI” në Pejë e cila qysh në javën e parë të mësimit morri guximin për të mos lejuar E.L të vazhdoj mësimin përshkak të shamisë duke u bazuar në Udhëzimin Administrativ të cilin e kishte vendosur Enver Hoxha, ish-ministër i arsimit.

Ndonëse drejtoresha Lajqi po kërkon rregull dhe diciplinë të veshjes në shkollë, ajo vetë duket një provokatore nga postimet në median sociale.

Edhpse kodin e veshjes e don shumë sa i përket vajzave të cilat kanë vendos që të kenë mbulesën por jo edhe për veten.

Në faqen zyrtare të SH.M.U shihet se drejtoresha Lajqi nuk ka aspak kod të veshjes, madje edhe është provokuese!/RTI

https://www.facebook.com/ShkollaAsdreni.Peje

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...