28/05/2024

Dyshimet për ngacmime seksuale nga profesori Krasniqi, studentët bllokojnë derën dhe nuk i lejojnë të dalin anëtarët e Këshillit të Etikës të UP-së

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Këshilli i Etikës as sot nuk ka marr vendim lidhur me profesorin Xhevat Krasniqi, i cili është denoncuar nga disa studente për ngacmime seksuale, gjersa studentët që ka protestuar para Rektoratit kanë mbyllur derën duke mos i lejuar anëtarët e Këshillit nga mbledhja.

Studentët po protestojnë për disa ditë me radhë para Rektoratit, duke kërkuar largimin e profesorit.

Protesta është organizuar nga Lëvizja Feministe Studentore. /kp/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...