25/06/2024

Edhe dy javë afat

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Qytetarët në veri, po vazhdojnë regjistrimin e automjeteve nga targat ilegale në ato “RKS”.

Deri më sot janë mbi 1400 qytetarë në veri, të cilët e kanë ndërruar regjistrimin e automjeteve të tyre, duke i vendosur targat RKS.

Kështu ka konfirmuar për media vendore, zëvendësdrejtori i Policisë në Veri, Veton Elshani.

“Deri më tani janë mbi 1400 vetura të cilat i kanë ndërruar targat në RKS kurse afat është deri më 30 nëntor.

Regjistrimi i veturave në veri po vazhdon dhe se qytetarët këtu kanë kohë dhe dy javë, që ta bëjnë regjistrimin e automjeteve të tyre me targat RKS”, ka thënë ai.

Ndryshe, sipas vendimit të Qeverisë, afati për t’i riregjistruar veturat është deri më 1 dhjetor të këtij viti, nëse nuk ka kërkesë për shtyerje të tij.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...