14/04/2024

Erëra të forta, Komuna e Prishtinës me apel: Keni kujdes, ekziston rreziku i rënies së degëve të pemës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Pas përkeqësimit të motit, Komuna e Prishtinës ka apeluar te qytetarët që të kenë kujdes të shtuar gjatë lëvizjes në parqe e parkingje afër pemëve.

Nga komuna kanë thënë se qytetarët duhet të kenë kujdes nga rënia e degëve të drunjve.

“Të dashur qytetarë, për shkak të erërave të forta dhe kushteve atmosferike, ju ftojmë të bëni kujdes gjatë qarkullimit nëpër parqet dhe parkimit të veturave afër pemëve pasi ekziston rreziku i rënies së degëve”, thuhet në apelin e komunës.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...