29/05/2024

Gaza: Një “armëpushim” i mundshëm

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Detajet e armëpushimit në Gaza do të zbulohen në orët në vijim thotë zyrtari i Hamasit, Izzat al-Rishq për Al Jazeera

Marrëveshja do të përfshijë një armëpushim, marrëveshje për kamionët e ndihmës për të furnizuar të gjitha zonat në Gaza dhe transferimin e të plagosurve në vende të tjera për trajtim.

Do të përfshijë gjithashtu një marrëveshje shkëmbimi të robërve për lirimin e grave dhe fëmijëve palestinezë në burgjet izraelite për gratë dhe fëmijët izraelitë

Ne ua kemi dërguar përgjigjen tonë [ndërmjetësve] në Katar dhe ata më pas do ta shpallin marrëveshjen

Bisedimet kanë vazhduar prej javësh; Netanyahu ishte ai që bllokonte

Kjo marrëveshje u ra dakord nga të gjitha brigadat në rezistencën palestineze

Ndërkohë bombardimet Izraelite nuk kanë të ndalur në Gaza

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...