17/06/2024

Greva e SBASHK-ut, Këshilli i Prindërve: Nxënësit të mos përdoren për të shtyrë agjenda të caktuara

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryesia e Këshillit të Prindërve të Kosovës (KPK), e udhëhequr nga Kryetari i KPK, z. Jeton Demi, u prit në takimin nga Ministrja e Arsimit e Kosovës, znj. Arbërie Nagavci.

Sipas një njoftimi për media në ky këshill pika të diskutimit në këtë takim të dytë të Kryesisë së re të KPK me Ministren Nagavci, pas atij të korrikut, ishte diskutimi për procedurat e ndryshimit të udhëzimit administrativ për KPK-n dhe bazën tjetër ligjore për organizimin dhe funksionimin e KPK-së në të gjitha nivelet.

“Gjithashtu, Kryetari i KPK-së, paraqiti nevojën që këshilli i prindërve të ketë mbështetje institucionale nga Ministria e Arsimit që të mundë t’iu shërbejë nevojave dhe kërkesave të shumta që prindërit kanë në mbarë Kosovën” thuhet në njoftim

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...