15/06/2024

Izraeli njofton “tërheqjen e menjëhershme” të ambasadorëve në Irlandë dhe Norvegji

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Izraeli ka dhënë “udhëzime për tërheqjen e menjëhershme” të ambasadorëve të Izraelit në Irlandë dhe Norvegji.

Ministri i Jashtëm i Izraelit, Israel Katz, ka njoftuar në X për këtë.

“Unë kam udhëzuar tërheqjen e menjëhershme të ambasadorëve të Izraelit në Irlandë dhe Norvegji për konsultime në dritën e vendimeve të këtyre vendeve për të njohur një shtet palestinez. Unë po i dërgoj një mesazh të qartë Irlandës dhe Norvegjisë: Izraeli nuk do të qëndrojë i heshtur përballë atyre që minojnë sovranitetin e tij dhe rrezikojnë sigurinë e tij”, raporton BBC.

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...