22/06/2024

KFOR me trajnime për kontrollin e turmës dhe trazirave

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e KFOR-it, ka zhvilluar trajnime për kontrollin e turmës dhe trazirave këtë javë.

Në këtë trajnim morën pjesë edhe personeli italian, Karabinierët dhe personeli çek, ku u stërviten së bashku për të vazhduar forcimin e ndërveprimit dhe për të ruajtur aftësitë e tyre ushtarake dhe gatishmërinë operacionale.

“Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e KFOR-it (MSU) zhvilloi trajnimin për Kontrollin e Turmave dhe Trazirave (CRC) këtë javë. Personeli italian, Karabinierët dhe personeli çek u stërviten së bashku për të vazhduar forcimin e ndërveprimit të njësisë dhe për të ruajtur aftësitë e tyre ushtarake dhe gatishmërinë operacionale”, tha KFOR-i në një postim në Facebook.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...