22/06/2024

Kjo është agjenda e vizitës së Albin Kurtit në Tetovë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Komuna e Tetovës njofton se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ditën e premte (11.08.2023) do të qëndrojë për vizitë në qytetin e Tetovës.

Nga Komuna e Tetovës kanë publikuar edhe agjendën e vizitës së kryeministrit Kurti në Tetovë.

16:00 – Arritja në komunën e Tetovës

16:00-16:15 – Takimi me kryetarin e komunës së Tetovës në zyrë.

17:00 – Arritja në rrugën e fshatit Vicë në Tetovë.

17:30-17:45 – Fshati VICË – Deklaratë për media e kryeministrit Albin Kurti dhe kryetarit të Tetovës Bilall Kasami.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...