18/06/2024

Kolona te Dheu i Bardhë dhe në Merdar, qytetarët presin deri 40 minuta për të dalë nga Kosova

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se se në dalje të dy vendkalimeve kufitare Merdar dhe Dheu i Bardhë pritjet për të dalë janë deri në 40 minuta, raporton Gazeta Sinjali.

Po ashtu janë krijuar kolona deri në 150 metra.

Kurse, gjendja në vendkalimet tjera kufitare është e qetë dhe nuk raportohet për kolona, dalja dhe hyrja në territorin e Kosovës mund të bëhet nga tre deri në pesë minuta.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...