22/07/2024

Komuna Mitrovicës Veriore ndanë mbi 200 mijë euro për të prekurit nga vërshimet në janar të 2023-tës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Komuna e Mitrovicës ka ndarë subvencione për 115 qytetarë në vlerë të përgjithshme prej 39,500.00 € për të mbuluar shpenzimet e trajtimit mjekësore.

Gjithashtu nga kjo komunë kanë subvencionuar qytetarët e prekur nga vërshimet e janarit të këtij viti në vlerë prej 202.000.00 €.

Përmes një njoftimi nga komuna kanë bërë të ditur se programi i subvencioneve direkte për qytetarët do të vazhdojë edhe në muajt në vijim.

Njoftimi i plotë:

Në gjashtë muajt e fundit të këtij viti, Komuna e Mitrovicës Veriore, përmes mbështetjes direkte financiare me subvencione, ka ndihmuar qindra qytetarë të Mitrovicës, përfshirë të porsalindurit, qytetarët që vuajnë nga sëmundjet kronike dhe popullatën e prekur nga vërshimet e janarit 2023.

– Zyra e kryetarit Atiq ka subvencionuar 115 qytetarë në vlerë të përgjithshme prej 39,500.00 € për të mbuluar shpenzimet e trajtimit mjekësore.

– Po ashtu kemi subvencionuar qytetarët e prekur nga vërshimet e janarit të këtij viti në vlerë prej 202.000.00 €.

– Janë mbështetur familjet e fëmijëve të lindur në vitin 2023 në vlerë prej 5300 €.

Programi i subvencioneve direkte për qytetarët do të vazhdojë edhe në muajt në vijim, me prioritet qytetarët që jetojnë në kushte të vështira ekonomike, si dhe ata me sëmundje kronike.

Komuna e Mitrovicës Veriore mbetet e përkushtuar për punë të vazhdueshme dhe përkushtim për përmirësimin e shëndetit dhe mirëqenies së qytetarëve të saj.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...