19/06/2024

Kosovës i shtohen edhe dy hafiza: Mervan Sherifi dhe Harith Sherifi nga Gjilani mësojnë Kur’anin përmendësh

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“Falenderimet i takojne Allahut
Elhamdulilah
Elhamdulilah
E begatuam me dicka per te cilin nuk kam shprehje…
Urime Mervan Sherifi Harith Sherifi jeni nderi dhe krenaria jone. MashaAllah, MashaAllah
Dy vite e kater muaj ishin te gjata ne fillim te Gushtit te vitit 2021, por sot po me duken si dy jave.
Jemi merzit shume e kem ndje shume mungesen e tyre, por sot po kthehem nshtepi me djemt hafëza.
Ju qe na perkrahet si financiarisht si me dua si me nje fjal apo buzqeshje…
Allahu ju shperblefte me te mira, jeni shume por Allahu e din per secilin prej juve.
Allahu i shperblefte hoxhollaret dhe drejtuesit e Instituti i hifzit Medreseja e madhe Gjakove” ka shkruar në facebook hoxhë Ramil Sherifi, djemtë e të cilit u kurorëzuan me hifz (nxënjen përmendësh të Kur’ani)/RTI
الحمد لله الذي بنعمته تتم الصالحات

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...