17/06/2024

KRU “Prishtina” nga nesër nis shkyçjet ndaj borxhlinjve

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se nga nesër (19.07.2023) do të nis me aksion intensiv me disa ekipe të shkyçjes, me fokus konsumatorët që kanë borxhe tejet të mëdha.

Sipas KRU “Prishtina” borxhi ndaj shërbimeve të ujit është mbi 45 milionë euro, 40 milionë nga sektori i amvisërisë dhe mbi 5 milionë nga sektori i bizneseve të vogla e të mëdha, raporton Klan Kosova.

“Nga dita e nesërme, 19 korrik 2023, duke filluar nga ora 10:00 do të rifillojmë me aksion intensiv me disa ekipe të shkyçjes, me fokus konsumatorët që kanë borxhe tejet të mëdha.

Nesër, me asistencë të Policisë së Kosovës, shkyçjet do realizohen në një ndër lagjet më të mëdha të Prishtinës”, thuhet në njoftimin e ujësjellësit.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...