18/06/2024

Kryeministri i Maqedonisë: Kurti është keqpërdorur për politika ditore

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, ka komentuar vizitën e fundit të kryeministrit Kurti në Tetovë e Çair.

Ai ka thënë se rruga Tetovë-Prizren mund të realizohet vetëm nga qeveritë e të dyja shteteve.Sipas tij, Kurti është keqpërdorur për politika ditore nga kryetarët e Tetovës dhe Çairit.

“Njëjtë edhe me këtë rrugë. Kjo rrugë ka të bëjë me një ide që është shumë më herët, para vizitës së kryeministrit Kurti në komunat e Çairit dhe Tetovës, ku mendoj se njeriu u keqpërdor, të jem i sinqertë, në politika ditore të këtyre dy kryetarëve të komunave, që duan të etablohen në skenën politike”, tha mes tjerash Kovaçevski.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...