23/07/2024

Kryetari i Gjilanit prezanton projektin e stacionit të autobusëve, i cili kap vlerën e 1 milion eurove

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka publikuar projektin e stacionit të autobusëve, i cili kap vlerën e 1 milion eurove.

Këtë projekt, kryetari i Gjilanit e ka publikuar në kuadër të nismës ‘7 javë, 7 projekte’.

“Kushte jo të mira operimi, ambiente jo të dinjitetshme dhe imazh jo i mirë! Me performanca impresionuese të ndërmarrjeve publike mungon edhe hapësira e punës si element plotësues. Me infrastrukturë të re e moderne, parkingje nëntokësore, sukseseve të ndërmarrjes nuk i qëndron më asnjë pengesë përpara”, ka thënë ai.​/Telegrafi/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...