18/04/2024

Kurti: Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës i bashkohet Këshillit të Arkitektëve të Evropës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës i është bashkuar Këshillit të Arkitektëve të Evropës, me seli në Bruksel.

Kështu ka bërë të ditur kryeministri Albin Kurti në llogarinë e tij në X.

Ai theksoi se Kosova si anëtare vëzhguese bëhet pjesë e një grupi prestigjioz, që do të kontribuoj në njohuri për të ardhmen e arkitekturës së Kosovës.

“Si anëtare vëzhguese Kosova bëhet pjesë e një grupi prestigjioz, duke kontribuar në shkëmbimin e njohurive për të ardhmen e arkitekturës dhe mjedisit evropian të jetesës”, ka shkruar Kurti.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...