28/05/2024

Kuvendi nuk e voton Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar kundër Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka thënë se nuk pati kuorum për votimin e kësaj pike dhe ajo është shtyrë për seancën tjetër.

“Nuk kem i mundësi ta trajtojmë çështjen më tutje, amendamenti 4 qe t’i trajtojmë amendamentet tjera mbetet për një seancë tjetër edhe kjo”, ka thënë Konjufca.

Kjo pikë e rendit të ditës është kundërshtuar edhe në seancat e kaluara nga disa deputetë të shumicës parlamentare dhe opozitës.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...