17/06/2024

Lirohen çmimet e naftës dhe benzinës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për të shtunën.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.76 euro për litër, i benzinës me 1.40 euro.

Ndërkaq, çmimi i gazit me 0.76 euro.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së shtunës dhe janë të vlefshme për 24 orë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...