19/06/2024

Lirohen dhe arrijnë në Kosovë tre policët e rrëmbyer

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Tre policët të cilët janë liruar nga paraburgimi në Serbi kanë arritur në Kosovë përmes pikës kufitare në Merdare.

Policët janë liruar me vendim të Gjykatës së Kralevës.

Sipas njoftimit të kësaj gjykate, ndonëse është ndërprerë paraburgimi, procesi ndaj tyre do të vazhdojën pasi iu është konfirmuar aktakuza për armëmbajtje pa leje.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...