28/05/2024

LSDM dhe OBRM-PDUKM refuzojnë kërkesën e BDI-së që presidenti të zgjidhet në Kuvend

të fundit...

- Advertisement -spot_img

LSDM dhe OBRM-PDUKM nuk pranojnë kushtin e BDI-së për t’i dhënën votat në rrethin e dytë atij kandidati për president në këmbim që presidenti të zgjidhet në Kuvend sipas principit të Badenterit.

“Presidenti të zgjidhet në të ardhmen të zgjidhet në Kuvend, ky është kushti që të marrin votat e BDI-së në rrethinë e dytë pas përfundimit të zgjedhjeve presidenciale”, tha zv. kryeministri Artan Grubi.

Nga LSDM deklaruan se presidenti zgjidhet dhe do të zgjidhet në nga qytetarët, ndërsa nga kabineti i Pendarovskit thanë se Presidenti është sqaruar më herët për këtë çështje.

Nga OBRM-PDUKM për këtë kusht të BDI-së e kanë marr si kërcënim të Artan Grubi./Telegrafi/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...