16/04/2024

Mallkimi i famës, nga një futbollist i njohur, në një i burgosur për drogë e hajni

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Troy Hearfield ishte futbollist i njohur për shumë vite në Australi, por  tani, në moshën 36 vjeçe, ai është një i burgosur për marrje me disa veprimtari kriminale.

Ish-mbrojtësi australian është burgosur për përdorim dhe shitje të narkotikëve.

Poashtu i njëjti është akuzuar për vjedhje në dyqane.

Hearfield u dënua me 12 muaj burg me një periudhë jo-lirimi me kusht prej shtatë muajsh.

Ai u deklarua fajtor për vjedhje me vlerë më pak se 2000 dollarë, vjedhje dyqanesh, posedim të një droge të ndaluar dhe tre akuza për drejtimin e një automjeti gjatë një periudhe skualifikimi.

Ai do të mund të lirohet tek vitin e ardhshëm

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...