25/06/2024

MAShT dhe shtëpitë botuese pa marrëveshje për librat shkollor

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Nuk është arritur as sot një marrëveshje për ndryshimin e çmimit të librave shkollor.

Kjo nuk u bë as në takimin e sotëm mes zyrtarëve të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit me përfaqësues të shtëpive botuese.

Deri më tani për takimin asnjëra palë nuk u deklarua për media.

Klan Kosova ka mësuar është diskutuar për çështjen e teksteve, por akoma nuk ka diçka konkrete.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...