22/07/2024

MEKA Halal Food përfaqëson Kosovën në panairin ndërkombëtar AgriteQ në Katar

të fundit...

- Advertisement -spot_img

MEKA Halal Food, kompania prestigjioze nga Kosova e specializuar në produkte hallall, po merr pjesë në Panairin e famshëm AgriteQ nga 21 deri më 26 Shkurt 2024 në Doha të Katarit.

Ky event është një mundësi e shkëlqyer për MEKA-n të promovojë industrinë ushqimore të Kosovës dhe të prezantojë llojllojshmërinë e produkteve të cilësisë së lartë në tregun ndërkombëtar.

Kompania zotërohet se do të zgjerojë rrjetin e biznesit dhe të hapë dyer të reja në tregjet globale, duke ndërtuar marrëdhënie dhe tërhequr klientë të rinj nëpërmjet prezantimit të suksesshëm të produkteve të saj në panair.

AgriteQ është një platformë e rëndësishme për të tërhequr vëmendjen e aktorëve kryesorë në sektorin e ushqimit dhe bujqësisë, dhe MEKA është e gatshme të tregojë inovacionin dhe traditën e saj ushqimore.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...