17/06/2024

Mitrovica e Veriut i bashkohet Asociacionit të Komunave të Kosovës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kuvendi Komunal i Mitrovicës së Veriut ka votuar pro bashkimit të kësaj komune në Asociacionin e Komunave të Kosovës.

Lajmin e ka bërë të ditur asamblistja e Vetëvendosjes, Aida Doli.

“Sot, në Kuvendin Komunal, në Veriun e Mitrovicës, u votua pro bashkimit të Komunës Veriore të Mitrovicës në Asociacionin e Komunave të Kosovës. Kjo votë tregon përkushtimin dhe mbështetjen për bashkëpunimin e fortë dhe përforcimin e qeverisjes lokale. Bashkëpunimi dhe bashkërendimi i komunave janë thelbësore për të adresuar sfidat dhe për të ndërtuar një shoqëri më të bashkuar dhe më të qëndrueshme për të gjithë” thuhet në njoftim
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...