20/06/2024

Sot përmbyllet procesi mësimor në Kosovë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Sot është dita e fundit e shkollës për nxënësit dhe mësimdhënësit.

30 qershori nënkupton përfundimin e këtij viti akademik në Kosovë.

Ndryshe, ky vit shkollor nisi me greva, e përfundoi duke u munduar të kompenzohen humbjet e orëve gjatë saj.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...