18/06/2024

Në Malishevë po vazhdon të ringjallet tradita e dhurimit të pronës vakëf për Bashkësinë Islame të Kosovës.

të fundit...

- Advertisement -spot_img
DHUROHET VAKËF EDHE NJË TRUALL
Në Malishevë po vazhdon të ringjallet tradita e dhurimit të pronës vakëf për Bashkësinë Islame të Kosovës.
Kështu sot, Fejzullah Avdyl Bytyqi nga Turjaka ju bashkua karavanit të vakëflënësve, duke dhuruar një truall prej 6 ari vakëf për Këshillin e Bashkësisë Islame të Malishevës.
Ky truall gjendet pranë varrezave të fshatit Turjakë.
Dhuruesi i vakëfit Fejzullah Bytyqi u shpreh tejet i lumtur dhe e falënderoi Zoti që ia mundësoi të dhuroi pronën e tij vakëf duke shpresuar që aty të ndërtohet një xhami për fshatin e tij.
Kryetari i Këshillit Sead Paqarizi, e falënderoi vakëflënësin për këtë vepër shumë të çmuar duke lutur Allahun xh.sh. që t’i shpërblejë me të mirat e Tij në dynja dhe Ahiret.
Me repsekt,
KBI Malishevë
14.08.2023

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...