17/06/2024

Në Prishtinë nën vëzhgimin e kamerave do të jenë hapësirat publike

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se dje kanë finalizuar marrëveshjen me Policinë e Kosovës për sistemin e kamerave në hapësira publike.

Ai ka shkruar në Facebook se tash e sa kohë janë në bashkëpunim të ngushtë me Policinë e Kosovës për hartimin e marrëveshjes për vendosjen e sistemit të kamerave dhe mënyrën e mirëmbajtjes së rrjetit të kamerave në hapësirat publike të kryeqytetit, marrëveshje e cila u nënshkrua dje.

“Bashkë me Policinë e Kosovës u zotuam se do të koordinojmë aktivitete të përbashkëta për përmirësimin e sigurisë në hapësirat publike të kryeqytetit”, ka shkruar ai.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...