25/06/2024

Në Shkup organizohet manifestimi tradicional i synetisë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Në bashkëpunim me Bashkinë Metropolitane të Bursës, Komunën e Çairit në Shkup dhe Shoqatën Humanitare El Hilal, para Kalasë së Shkupit u organizua ceremonia e synetisë për 250 fëmijë
Në Shkup u mbajt manifestimi tradicional kolektiv i synetisë, raporton Anadolu Agency (AA).

Në bashkëpunim me Bashkinë Metropolitane të Bursës, Komunën e Çairit në Shkup dhe Shoqatën Humanitare El Hilal, para Kalasë së Shkupit u organizua ceremonia e synetisë për 250 fëmijë.

Në ceremoni, e cila filloi me recitimin e Kuranit të Shenjtë, morën pjesë nënkryetari i Bashkisë Metropolitane të Bursës, Şaban Fethi Yıldız, sekretari i Komunës së Çairit, Faruk Nevzadi, kryetari i shoqatës El Hilal, Behixhuddin Shehabi, përfaqësues të institucioneve dhe organizatave të ndryshme, fëmijë të synetuar dhe familjet e tyre.

Yıldız në fjalën e tij përshëndeti të pranishmit në emër të kryetarit të bashkisë Alinur Aktaş.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...