29/05/2024

Nis nënshkrimi i peticionit edhe në Zveçan për shkarkimin e kryetarit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ka nisur nënshkrimi i peticionit në Zveçan për shkarkimin e kryetarit të komunës.  

Mbledhja e nënshkrimeve ka nisur në orët e paradites, ndërkaq nënshkrimi i peticionit për shkarkimin e kryetarëve në Mitrovicë të Veriut dhe në Leposaviq ka nisur ditë më parë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...