16/06/2024

Një shembull i bukur i inxhinierisë së shpendëve në Afrikë!

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Një grup zogjsh të njohur si zogj endës po ndërtojnë një kompleks foleje gjigante ku jetojnë rreth 100 çifte. Fakti që çdo zog dhe shoku i tij kanë një kalim të veçantë nëpër të cilin mund të hyjnë në foletë e tyre dhe fakti që çdo zog mund të gjejë lehtësisht foletë e tij, të jep përshtypjen e një ndërtese banimi ose një banese masive e ndërtuar nga projektues të ndërtesave më të mëdha në botë/RTI

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...