23/07/2024

Nuk iu ekzekutuan pagat, Sindikata e Minatorëve: Jemi të tradhëtuar, marrëveshja është thyer nga ata që e negociuan

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Sindikata e Pavarur e Minatorëve të Trepçës ka njoftuar se nuk iu kanë ekzekutuar pagat e minatorëve, ashtu siç ishin dakorduar pak kohë më parë.

Në njoftim thuhet se edhe pas datës 24 nuk është realizuar paga e Minatorëve të Trepçës  së Kosovës. Ku thonë se marrëveshja e arritur si rezultat i grevës është duke u shkelur nga bordi dhe deputetët negociator.

“Minatorët janë të tradhëtuar. Marrëveshja është thyer nga ata që e negociuan”, thuhet në njoftim.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...