24/07/2024

OVL-UÇK: Specialja arreston komandantin Sadik Halitjaha

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Në rrjetet sociale po qarkullon një informacion se sot gjatë ditës ëstë arrestuar nga Gjykata Speciale, Sadik Halitjaha.

Njoftimi është dhënë nga OVL-UÇK-Nëndega Mushtisht. Ata kanë uruar që ai të lirohet shpejtë.

Njoftimi i plotë:

MARRJET PËR NË HAGË VAZHDOJNË!

Sot më 07 Nëntor 2023 e moren Komandantin e ZOP Sadik Halitjaha!

Kjo marrje nuk ishte sikur të tjerat, nuk ishte nga Prokuroria Speciale, por nga Gjykata!

Urojm të ja dal për se mbari Komandanti që kurr në jet nuk njohu deshtim!

Si në Luft ashtu në paq përher gardian i Atdheut!

I urojm shendet vullnet dhe Suksese në këto perballëje të pa drejta e të pa barabarta!

Urojm dhe Shpresojm të dalësh sfidues dhe me nder!

Njoftojn Familjaret!

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...