15/06/2024

Paraburgim për tre policët e Kosovës të rrëmbyer nga forcat serbe

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Tre policëve të Kosovës të rrëmbyer nga forcat serbe më 14 qershor, iu shqiptua masa e paraburgimit.

Gjyqtari i procedurës paraprake në Gjykatën e Lartë në Kralevë e mori vendimin pas kërkesës së prokurorit publik të këtij qyteti në jug të Serbisë, shkruan REL.

Sipas njoftimit, tre policët dyshohet se kanë kryer veprën penale: prodhim, posedim, mbajtje dhe trafikim i paligjshëm i armëve dhe lëndëve plasëse.

Tash për tash nuk është e qartë kohëzgjatja e paraburgimit.

Tre policët u morën të premten në pyetje në Prokurorinë e Lartë Publike në Kralevë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...