15/07/2024

Për një javë, konfiskohen shtatë armë zjarri në Prishtinë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka realizuar disa aktivitete gjatë javës së kaluar, ku ka sekuestruar shtatë armë zjarri të kalibrave të ndryshëm dhe dhjetëra municione.

Gjithashtu, aktivitetet policore në sferën e sigurisë në trafikun rrugor kanë qenë më të theksuara.

Në njoftimin e policisë thuhet se janë shqiptuar 4733 gjobitje për shkelje të ndryshme të kundërvajtjeve dhe shkeljeve të kodit rrugor.

Sipas njoftimit, aktivitetet policore janë shtrirë edhe në segmente të tjera të sigurisë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...