15/07/2024

Për secilën infermiere të përfshirë në rastin ndaj të moshuarës-një muaj paraburgim!

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Masën e paraburgimit prej 30 ditësh ka caktuar Gjykata Themelore në Pejë, për secilën nga tri infermieret e akuzuara për veprën penale sulm fizik ndaj të moshuarës në Shtëpinë e të Moshuarve “Orenda” në Pejë.

Në njoftim thuhet se Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti i Përgjithshëm, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurave A.P, A.R dhe R.K, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kishin për të kryer veprën penale sulmi nga neni 184 par.3 nën par.3.1 lidhur me nenin 31 të KPRKsë.

(Telegrafi)

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...