20/06/2024

Përfundon për këtë javë gjykimi ndaj Thaçit, vazhdon më 28 gusht

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ka përfunduar dëshminë e saj dëshmitarja e 17-të në rastin e krerëve të UÇK-së në Hagë.

Dëshmitarja serbe ka përfunduar me përgjigjet e saj më shpejt se që ishte planifikuar.

Gjykimi në këtë rast ka përfunduar dhe pritet të vazhdojë më 28 gusht.Gjatë kësaj javë janë dëgjuar 2 dëshmitarë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...