10/04/2024

Policia e Kosovës në luftë kundër kontrabandës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Policia e Kosovës në orët e hershme të mëngjesit ka zhvhilluar njaë aksion në Komunë n e Leposaviqit, ku dyshohet për mallra të kontrabanduara.

Në këtë aksion mori pjesë bashkë me Krimet Ekonomike mori pjesë edhe Dogana e Kosovës.

Lajmin e ka konfirmuar, zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Veriut, Veton Elshani.

Sipas Elshanit Policia ka pranuar informacion në lidhje me dyshimin se në një magazinë (depo) në Leposaviq, mund të ketë mall të kontrabanduar.

Kosovanews, ka siguruar fotografi të mallit të kontrabanduar ku shihen sasi e madhe e pijeve alkoolike si birra, raki dhe produkte të tjera ushqimore; miell, sheqer dhe gjëra të ndyshme ushqimore.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...